Вас цікавить імміграція до Канади?
 
 
 
 
 
 

У самій назві категорії присутня слово "бізнес", що позначає, що по цій категорії еміграції можуть подавати документи ті, хто вже займається бізнесом, готовий зробити інвестиції в економіку Канади або готовий організувати власний бізнес на території Канади.

Як у будь-якій категорії еміграції й у цій теж існує конкурсний відбір і більше шансів у тих, хто має великий досвід в організації, або успішному веденні бізнесу на Україні й в інших країнах, зв'язки в діловому світі, рекомендації відомих ділових партнерів, власне ім'я, відоме в Україні й за її межами й т.д. Не останню роль при оцінці претендентів по цій категорії грає наявність власного капіталу.

Не будь-який вид бізнесу може бути цікавим для Канади й по цій категорії мають шанси пройти успішно лише ті бізнесмени, бізнес яких внесе істотний вклад у розвиток економіки Канади.

Бізнес імміграція ділиться на 3 класи:

  • Інвестори
  • Підприємці
  • Роботодавці для самих себе

Інвестори

Вимоги до претендентів:

  • досвід в організації й веденні бізнесу
  • легальний капітал у розмірі 800 000 CAD
  • готовність зробити інвестицію в економіку Канади в розмірі 400 000 CAD.

Для того щоб Вашу заяву оцінили по 5 нижченаведених критеріях відбору, Ви повинні успішно пройти 1 етап оцінки Вашої відповідності "Вимог до претендентів"

Критерії відбору
1 Досвід у бізнесі 20 - 35 балів
2 Вік 0 -10 балів
3 Освіта 0 - 25 балів
4 Володіння англійською/французькою мовами 0 - 24 балів
5 Можливість до адаптації

Підприємці

Вимоги до претендентів:

  • досвід у веденні власного бізнесу або володіння пакетом акцій іншого підприємства в розмірі не менш 33 1/3 % протягом мінімум 2 років з останніх 5 років
  • легальний капітал у розмірі мінімум 300 000 CAD

Критерії відбору
1 Досвід у бізнесі 20 - 35 балів
2 Вік 0 -10 балів
3 Освіта 0 - 25 балів
4 Володіння англійською/французькою мовами 0 - 24 балів
5 Можливість до адаптації 6 балів

Прохідний бал 35 балів

Додаткові умови:

  • Володіння пакетом акцій одного з підприємств Канади в розмірі не менш 33 1/3 %
  • Активна участь у власному канадському бізнесі
  • Створення мінімум 1 або більше робочих місць для громадян або постійних жителів Канади, не вважаючи себе особисто й членів своєї родини

Після успішного проходження імміграційної процедури й одержанні імміграційних віз, підприємці підписують Декларацію про те, що вони зобов'язуються надалі виконати певні умови для збереження статусу постійних жителів Канади.

Цими умовами є:

  1. Наявність капіталу в розмірі мінімум 300 000 CAD
  2. Створення протягом 3 років з моменту переїзду в Канаду нового підприємства й активна участь у його роботі мінімум протягом 1 року.
  3. Створення мінімум 1 або більше робочих місць для громадян або постійних жителів Канади, не вважаючи себе особисто й членів своєї родини.
  4. Члени родини підприємця допускаються в Канаду на цих же умовах. Умови вважаються виконаними членами родини, як тільки основний заявник виконає перераховані вище умови.

Роботодавці для самих себе

Відомі спортсмени й діячі мистецтв, фермери

Вимоги до претендентів:

  • Мінімум 2 роки відповідного досвіду на світовому рівні (для спортсменів і діячів мистецтв) протягом останніх 5 років
  • Досвід у веденні фермерського господарства

Додаткові умови:

  • Створення бізнесу, що дозволить забезпечити роботою мінімум себе
  • Створення й керівництво фермерським господарством

Критерії відбору
1 Досвід у бізнесі 20 - 35 балів
2 Вік 0 -10 балів
3 Освіта 0 - 25 балів
4 Володіння англійською/французькою мовами 0 - 24 балів
5 Можливість до адаптації 6 балів

Прохідний бал 35 балів

Copyright © Emigrant.ca, 2005-2017