Вас цікавить імміграція до Канади?
 
 
 
 
 
 

Вимоги до претендентів по цій категорії й прохідний бал часто міняються.

Для того щоб успішно пройти процедуру імміграції по цій категорії Заявник повинен:

  • Відповідати вимогам, пропонованим до стажу роботи
  • Довести наявність необхідних для облаштованості в Канаді фінансових засобів
  • Одержати необхідну кількість балів по шести критеріях відбору

Для того, щоб пройти процедуру по цій категорії, необхідно набрати 67 балів. Досвід показує, що багато хто з наших потенційних клієнтів допускають серйозні помилки при підрахунку своїх балів й, як наслідок, неправильно оцінюють свої шанси для імміграції.

Максимальні шанси має заявник з наступними даними:

  • Вік : 21 до 49 років;
  • Освіта: Вища або середньотехнічна;
  • Англійська або Французька мова не нижче середнього рівня.
  • Досвід роботи: не менш одного року за фахом зі списку затребуваних у Канаді після одержання диплома;
  • Додаткові бали нараховуються за чоловіка з освітою вище за середню, родичів у Канаді, офіційне запрошення на роботу, навчальні сертифікати й дипломи, отримані в Канаді.

Це не означає, що подавати заяви можуть тільки особи, що володіють вищеописаними даними, але додаткові консультації з фахівцем дуже бажані до подачі документів.

При подачі заяви по даній категорії вся родина одержує візи, що дають права, рівні з основним заявником, і виїжджає одночасно або пізніше, протягом терміну дії візи.

Отримана віза дає наступні основні права:

  • право проживати в Канаді необмежено довго,
  • право на роботу на всій території Канади, без обмежень,
  • право на безкоштовне медичне обслуговування,
  • право на допомогу з безробіття,
  • право на соціальну допомогу,
  • право на допомогу на дитину,
  • право на одержання громадянства Канади через три роки,
  • право служити в армії за бажанням;
  • всі інші права канадського громадянина, за винятком виборчого, котре заявник одержує після одержання громадянства
Copyright © Emigrant.ca, 2005-2017